Jump to content

TAGarrisonLLC

REGISTERED
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. I've looked extensively and cannot find the /program/sign_up page. I have no idea why, but sometime last month files were changed (about the time JROX accessed files to help another issue) and now there is "no" content on the /program/sign_up page which is a "default" page just as JROX has here - http://demo.jrox.com/jam/program/program_1 I'm using v3.0.38 Can you please point me in the direction of where to edit that default content? I simply want to have the default page returned to the default condition. I have all of the default files locally, but can't seem to find the 1 fi
  2. That was already done before posting. Nobody uses custom anything, and all accounts are active. Additionally, the user who was being blocked created a new account. None of the clicks using his new affiliate link are showing in the clickthroughs. The only thing I can imagine is that the system is, somehow, blocking his ip address.
  3. I have a new system with 4 members. After several weeks of affiliate links working properly to redirect, yesterday, only 1 member was unable to get the redirect to work. The link is exactly the same with all members except for the username. 1 member is unable to get the redirect to work. All other members, when someone clicks on the affiliate link, that user is redirected to the correct page. The member who cannot get the redirect to work any more "does" show the clickthroughs from the same link. So the system is getting the information, but "blocking" the members' link from redirectin
×
×
  • Create New...