Jump to content

paulsaunders

REGISTERED
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. This is the Tracking settings page for us, should we disable "Lifetime Tracking"? As "enable IP /user agent tracking" is already disabled... Thanks
  2. Hi, For some reason we're noticing all commissions are going through to the same user, before this was all working, however all of a sudden this is happening? Every sale gives commissions to the 6th person in the down-line (making them level 1), when they shouldn't actually be included at all, as we've been testing with person 5 & below. Seen this before? Any idea what could be causing it? All our agents are active, etc... Thanks!
  3. Hi, After looking into this it turns out it was another conflicting plug-in causing the issue, the JROX plug-in is working perfectly Thanks for the assistance!
  4. Hi, We were getting the $shipping var in the foreach loop with elseif ($v->meta_key == '_order_shipping') $shipping = $v->meta_value; //Total order shipping. Just uploaded the latest plugin you've supplied so will test and let you know if the "wrong price error" has been fixed. Thanks!
  5. Hi yes, that's what I was thinking. However I tried not to modify the $total value as I thought that could mess things up, but still the Total: is changing. Could you check the modified plug-in file I sent in previous post? It's only a small customization around line 131, also, this happens both when $checkShipping is 1 and when it's 0 - so not related to that...
  6. Oh, so I should be able to upgrade to 4.1? All compatible? Thanks again
  7. We've got it working! I didn't realise there was an _order_shipping key inside $wpdb. I've customized the plug-in, adding a new select field on the dashboard panel that controls whether the shipping is included or excluded: http://www.codeshare.io/jru4l If you find it works well I'd be more than happy for you to apply to the JAM plug-in. There is one problem however, our site is multi-currency, and when we order in EUR at the moment, the total appears in 2 different values on the same page see screenshot: Could you have a look over the code maybe there's something to
  8. Yeah I tried that, it seems to be working, just not on my machine, so maybe a caching issue... Seems to be working for now, if we run into more problems with it from other users I'll post back here. Thanks
  9. Hi, We're currently working on splitting the shipping cost from the price, when all of a sudden I noticed that the orders aren't showing up in the JAM commissions panel. I had recently upgraded to WP 4.1, so downgraded just in case, but still nothing. I checked the plug-in's file and all the code we've added so far has been commented out, but the commissions still aren't showing up. We are receiving email confirmations of orders via WooCommerce but nothing on the JAM side of things... It's as if they've been disconnected? I've checked the settings and the affiliate integration k
  10. Hey, Yeah got that, it's from WooC. and that gets transfered into the JAM system later. I just can't seem to find the metakeys, I've looked into the documentation but can't see a specific list of the keys. I've found a calculate_shipping function in the Docs, I'm thinking of using that to calculate the shipping of the current product, is there a value in the plugins file that refers to the purchased products ID or something similar?
  11. Hi, I just thought, how does an agent add their PayPal ID (email) to their account? I know in the dashboard there's a setting to insert the ID but I don't see anything like this when I login as merely an agent. Something I've missed maybe? Cheers!
  12. Oh ok... would be a nice feature for the future , but is the outputted value actually converted? Or does it just change the currency symbol without using an exchange rate, etc.?
  13. Is there a way to enable multi-currency across the dashboard? There will be agents selling in Pounds Sterling and Euros (the store has a currency switcher), so the currency needs to be set per order (ideally), is there a setup fix for this?
  14. In the end I've fixed this issue by setting email config to "php", typing in the mail server, and leaving the rest of the fields as they were by default!
×
×
  • Create New...