Jump to content

Can not view image after adding images to the product


Recommended Posts

The problem has been resolved.  The product images should be uploaded to the products root folder.  It does not allowed to create a sub-folder and use the sub-folder for the products images.

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...
5 hours ago, smimarter2021 said:

I am also having trouble viewing my images and I used all the advice above and it still does not seems to work.

did you upload to the /images/uploads/products folder for products?

 

you can also upload images through the admin dashboard, under Content Media > Image Manager.

Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Forum Support said:

did you upload to the /images/uploads/products folder for products?

 

you can also upload images through the admin dashboard, under Content Media > Image Manager.

I tried both ways. I even changed the files to GIF. I also used the url to upload the file and the images still won't show up.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...